Wij zijn Allround Vastgoed Advies

Uw partner in aankoop en taxatie

Allround Vastgoed Advies is hèt adres voor vakkundige woningtaxatie en aankoopbegeleiding in de regio groot Kennemerland.

Ons dynamische kantoor bevindt zich in Haarlem, het hart van de regio, waar wij al sinds 1998 actief zijn. Onder leiding van oprichter Willem Fransen, register makelaar/taxateur, is Allround Vastgoed Advies inmiddels uitgegroeid tot een begrip in de omgeving.

Als specialist op het gebied van woning taxatie hebben wij onafhankelijkheid en integriteit hoog in het vaandel staan. U kunt bij ons terecht voor elke woningtaxatie (ook NWWI taxatie). Hiervoor staan wij 7 dagen per week tot uw beschikking. Wij werken snel, professioneel en deskundig.

In Allround Vastgoed Advies vindt u tevens een betrouwbare partner in aankoopbegeleiding. Wanneer u een makelaar zoekt die met u meedenkt over uw wensen, mogelijkheden en situatie, zit u bij ons goed. Wij bieden full-service advies en bemiddeling, gedurende het gehele proces. Hierbij staat persoonlijk contact centraal. Hier ligt wat ons betreft de sleutel tot succes.

Allround Vastgoed Advies is aangesloten bij de Vereniging Bemiddelaars Onroerend Goed (VBO) en ingeschreven in het Nederlands Register voor Vastgoed Taxateurs (NRVT) te Rotterdam alsmede het SCVM register voor makelaars te Nootdorp.
Daarmee heeft u de garantie dat wij voldoen aan de kwaliteitseisen van (hypothecair) financiers zoals banken en verzekeringsmaatschappijen.

Meer weten? Maak direct online een afspraak, dan komen wij ook graag bij u langs.

Onze werkwijze

7 dagen per week

Unieke taxatieservice, 7 dagen per week tot uw dienst

Persoonlijke service

Altijd gegarandeerd van een oplossing op maat.

Kwaliteit

Gecertificeerd makelaar/taxateur met meer dan 25 jaar ervaring.

Scherpe tarieven

Concurrerende tarieven zonder verborgen kosten.

Meer over Willem Fransen

Willem Fransen is DNV gecertificeerd register makelaar/taxateur onroerende zaken. Willem is in 1990 gestart in de woningmakelaardij en heeft ervaring opgedaan bij verschillende regionale makelaarskantoren.

In 1998 heeft hij zich zelfstandig gevestigd als register makelaar/taxateur onroerende zaken.

info@allroundvastgoed.nl

Voor heldere, onafhankelijke woningtaxaties, zeven dagen per week tot uw dienst.

Vraag uw Taxatie aan