Aankoop

Voor deskundige en ervaren aankoopbemiddeling.

Aankoopbemiddeling

Wie een huis wil kopen heeft behoefte aan een deskundige, ervaren partner. Bij ons bent u aan het juiste adres. Samen met u gaan wij op zoek naar een woning die voldoet aan uw wensen.
Wanneer u niet zeker bent over uw financiële mogelijkheden, kunnen wij u desgewenst laten ad-viseren door een onafhankelijk hypotheekspecialist. De specialist zal dan, in overleg met u, op zoek gaan naar de beste hypotheekvorm.

Persoonlijk advies

In een persoonlijk en vrijblijvend gesprek bespreken wij de wensen met betrekking tot uw toekomstige woning. Uw wensen worden vastgelegd in een opdracht tot bemiddeling bij koop van onroerende zaken, welke overigens op basis van no cure, no pay.

Actueel woningaanbod

Als VBO makelaar hebben wij toegang tot diverse netwerken waarop het meest actuele woningaanbod te vinden is.
Wij houden u op de hoogte van het aanbod in uw prijsklasse. Dit kan telefonisch, maar ook via e-mail of Whats-app.

Bezichtiging

Wanneer u belangstelling heeft voor een bepaalde woning, maken wij een afspraak om de woning met u te bezichtigen.
Tijdens de bezichtiging maken wij notities om de belangrijkste aspecten van de woning in kaart te brengen. Deze bespreken wij achteraf met u. Aan de orde zijn onder andere de bouwkundige staat, de werkelijke waarde, de courantheid, omgevingsfactoren en eventueel het bestemmingsplan.

Aankoop

Indien u wilt overgaan tot aankoop van de woning, brengen wij namens u een schriftelijk bod uit. Hierin worden de condities waaronder u de woning wilt kopen vastgelegd. Daarbij kunt u denken aan zogenaamde ontbindende voorwaarden, de datum van oplevering, roerende zaken en notariskeuze.

Zodra de koopovereenkomst gesloten is, wordt de koopakte opgemaakt. Hierbij controleren wij nauwkeurig of de gemaakte afspraken ook daadwerkelijk zijn opgenomen.

De koopakte wordt, nadat deze door zowel koper als verkoper is ondertekend, naar de notaris van uw keuze gestuurd.

Kort voor de notariële overdracht wordt de woning door ons geïnspecteerd, dit om eventuele misverstanden na de overdracht te voorkomen.

Ook na de notariële overdracht blijven wij klaarstaan om u te adviseren.