Taxatie omgeving Hoofddorp

Wij taxeren 7 dagen per week.

Een taxatie is een deskundige schatting van de waarde van een onroerende zaak. Het vergt deskundigheid, precisie en een gedegen kennis van de lokale woningmarkt. Allround Vastgoed Advies biedt met 25 jaar ervaring uitkomst.

Wilt u een woning laten taxeren in de omgeving Heemstede, Zandvoort, Bentveld, Bloemendaal, Aerdenhout, Haarlem, Bennebroek, Hillegom, Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Lisse, Sassenheim, Vogelenzang, de Zilk, Cruquius, Vijfhuizen, Driehuis, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Velser-broek, Velsen-Noord, Velsen-Zuid, IJmuiden, Beverwijk, Castricum, Beinsdorp, Zwaanshoek, dan bent u bij Allround Vastgoed Advies aan het juiste adres.

NWWI Taxatierapport Hoofddorp

U heeft een taxatierapport nodig als u een hypotheek wilt aanvragen voor uw koopwoning in Hoofddorp en omgeving. Maar ook als u een tweede hypotheek wilt aanvragen voor een ver-bouwing, of uw hypotheek wilt oversluiten. Geldverstrekkers stellen hoge eisen aan een taxatierapport. De taxatierapporten van Allround Vastgoed Advies worden áltijd geaccepteerd.

Gecertificeerde taxatie Hoofddorp

Allround Vastgoed Advies is aangesloten bij de Vereniging Bemiddelaars Onroerend Goed (VBO) en ingeschreven in het Nederlands Register voor Vastgoed Taxateurs (NRVT) te Rotterdam. Daarmee heeft u de garantie dat wij voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van (hypothecair) financiers, zoals banken en verzekeringsmaatschappijen.

Standaardisatie bij metingen en taxatie conform NWWI

Bij onze taxaties hanteren wij bepalingsmethoden betreft de oppervlakten die zijn vastgesteld in de NEN 2580 norm. Hierdoor zijn onze metingen volledig transparant. De taxaties van Allround Vastgoed Advies worden, indien de opdrachtgever dit wenst, uitgevoerd conform de strenge validatie eisen van het NWWI.

Wat kost een taxatie?

Voor een overzicht van onze actuele tarieven klik hier


Bij Allround Vastgoed Advies kunt u 7 dagen per week terecht.
Telefonisch zijn wij dagelijks bereikbaar tussen 8:30-20:00 op het nummer: 023 573 2630 of
via Whats-app: 06 514 159 74

Vraag direct online een taxatie aan

taxatie heemstede