Verkoop
januari 6, 2012 wfransen

U hebt besloten uw woning te verkopen.

Wij komen vrijblijvend bij u thuis voor een oriënterend gesprek en geven een waardebepaling van uw woning en belichten de verkoopaspecten. Na overleg met u wordt de vraagprijs vastgesteld. De gemaakte afspraken worden schriftelijk vastgelegd in een opdracht tot dienstverlening bij verkoop. Uw woning wordt opgenomen in het computernetwerk van de VBO, verschillende grote huizensites zoals funda.nl, zoekallehuizen.nl, jaap.nl. en uiteraard op onze homepage allroundvastgoed.nl

Dagelijks bezoeken duizenden woningzoekenden de VBO site, alle kans dat uw woning via het internet wordt verkocht!

Wij zorgen er voor dat de collega makelaars in de gehele regio een schriftelijke aanbieding ontvangen van uw woning.

Desgewenst wordt er een advertentie geplaatst in een landelijke of regionale krant. Natuurlijk bent u degene die bepaalt voor welke wijze van presentatie er wordt gekozen.

Een uitgebreide verkoopbrochure met foto’s wordt aan iedere geïnteresseerde uitgereikt.

Alle relevante informatie (kadastrale tekening, lijst roerende zaken, indeling en maatvoering) van de woning kunt u terugvinden in onze verkoopbrochure.

  • Wij maken de afspraken tot bezichtiging met geïnteresseerden en voeren deze persoonlijk uit.
  • Wij voeren namens u de onderhandelingen en regelen de gehele administratieve afhandeling richting koper, notaris en gemeente.
  • Wij verzorgen de inspectie van de woning voor de notariële overdracht en staan u zonodig bij indien er problemen mochten ontstaan.