VBO Makelaar

VBO Makelaar
januari 6, 2012 wfransen

VBO Makelaar is de snelst groeiende en tweede brancheorganisatie voor makelaars en taxateurs in onroerend goed. De ruim 1000 makelaars/taxateurs richten zich op Wonen, Bedrijfsmatig Vastgoed, Agrarisch Vastgoed en/of (WOZ)taxaties. De VBO-leden staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Ze zijn vakbekwaam en wordenpermanent getoetst op hun vakkennis. Om de kwaliteit van dienstverlening te waarborgen zijn de VBO-leden gehouden aan de gedragscode. Op hun handelen wordt toegezien door een onafhankelijk tuchtcollege.
De VBO is opgericht in 1985 en gevestigd in Nootdorp (ZH).

Vakkundig:
Wij zijn gehouden aan de gedragscode en worden permanent getoetst op onze vakkennis. Op ons handelen wordt toegezien door een onafhankelijk tuchtcollege en wij zijn verplicht verzekerd tegen eventuele beroepsfouten.

Erkenning:
De Raad voor Accreditatie op 22 februari 2005 het certificeringstraject voor makelaars van de Stichting Certificering VBO Makelaars (SCVM) geaccrediteerd. Daarmee heeft deze beheerder van het register voor gecertificeerde makelaars als eerste in Nederland de hoogst haalbare erkenning verkregen. De instelling die de certificering voor de SCVM verzorgt, is Det Norske Veritas: (DNV). DNV verzorgt de certificering voor de SCVM. Deze certificerende instelling is de grootste persoonscertificeerder van Europa. Persoonscertificering voor de makelaar/taxateur volgens de wereldwijd erkende ISO 17024 norm is een objectief kwaliteitssysteem gebleken.