Wie zijn wij

Wie zijn wij
januari 6, 2012 wfransen

Allround Vastgoed Advies is een professioneel en flexibel makelaarskantoor dat in 1998 is opgericht en wordt geleid door Willem Fransen.
Het kantoor richt zich op taxaties en aan- en verkoopbemiddeling van woonhuizen en beleggingspanden in de regio groot Kennemerland.
Ons kantoor is aangesloten bij de VBO (Vereniging Bemiddeling Onroerend Goed) en ingeschreven in het SCVM register (Stichting Certificering VBO Makelaars).
Daarmee heeft u de garantie dat wij voldoen aan de kwaliteitseisen van (hypothecair) financiers, zoals banken en verzekeringsmaatschappijen.

Kenmerkend voor ons kantoor:

  • Unieke taxatieservice, 7 dagen per week tot uw dienst
  • Zeer ervaren en gecertificeerde makelaar/taxateur
  • Flexibele opstelling
  • Concurrerende tarieven

Even voorstellen:

Willem Fransenis DNV gecertificeerd register makelaar/taxateur onroerende zaken.Willem is in 1990 gestart in de woningmakelaardij en heeft veel ervaring opgedaan bij verschillende regionale makelaarskantoren.
In 1998 heeft hij zich zelfstandig gevestigd als register makelaar/taxateur onroerende zaken.
Wendy Baars, commercieel binnendienst
Na bij verschillende organisaties werkervaring te hebben opgedaan is Wendy vanaf de oprichting werkzaam bij ons kantoor. Ze heeft dagelijks contact met onze cliënten, regelt de afspraken en onderhoudt contact met onze cliënten.

Persoonlijk:
Wij geloven sterk in een persoonlijke benadering, een flexibele opstelling en in eerlijk zaken doen. Wat voor ons van groot belang is, is het opbouwen van goede persoonlijke contacten en een vertrouwensrelatie met u als onze opdrachtgever

De beste makelaarsdiensten:
De VBO marktcijfers bewijzen het succes van de aanpak van Allround Vastgoed Advies. Uit onderzoek van de Vereniging Eigen Huis en de Consumentenbond blijkt bovendien dat woningkopers en verkopers in de meeste gevallen aanzienlijk voordeliger uit zijn als ze zaken doen met VBO-leden. Daarnaast is het zo dat u bij ons ook voor een deeldienst welkom bent, bijvoorbeeld voor het opmaken van een koopakte, een huurcontract, een waardeverklaring of een advies bij aan- of verkoop.

11 Reacties

Laat een reactie achter